Till Cherry Pie

Jag bli såå glad att min blogg gör nytta. Den är inte till för något annat än att låta andra läsa som undrar hur det är och hur det kan bli när man gör en bukplastik och/eller bröstförminskning.

Som svar på dina frågor så får jag ju ändå börja med att säga att alla är vi olika. Vi uppfattar saker på mer eller mindre starka sätt.

Jag en känslig person överlag men jag tror jag är normalt smärttålig. Att vara tålig är också att inte vara rädd i förväg. Jag hade såklart sjukt ont efter bukplastiken.. men inte dygnet runt och inte så jag svimmade.. utan ganska irriterande ont, så att man har svårt att somna hur som helst o s v.. Att jag skulle ha ont förstod jag men det skrämde mig inte ett dugg eller hindrade mig från att göra operationen.

Det jag själv tycker är mest läskigt är att bli sövd. Men vill man något tillräckligt så klarar man det.

En bröstoperation liknande den jag gjorde gjorde inte i närheten ont jämfört med en bukplastik. Inte alls samma sorts smärta och inte heller stark o ihållande.

Men det finns som tur är smärtstillande och det enda som egentligen är jobbigt är ju faktiskt att man är otålig på sitt slutresultat. Men vips så är man där och då är det klart för länge sen.

Lycka till hos Johan!

/e


20 veckor - lite bilder

Tiden bara rullar på.. 20 veckor låter inte så länge, men det känns ändå som en evighet och jag tycker VARJE krona är värd det jag har gjort. Jag är så himla nöjd!

Förra veckan fick jag en kallelse från Landstinget att jag skulle besöka en kirurg. Jag har ingen aning om vad de skulle säga mig. Men jag var alltså där den 14 april (ungefär) och sköterskan sa då att hon skulle bums gå in med till läkaren för bedömning men att eftersom jag inte hade bmi 25 så skulle brevet bli att jag inte fick nån operation förrän jag minskat i vikt.

Det gjorde ju i sin tur att jag några dagar senare beställde tid hos Citadellkliniken i april och en torsdag var jag där på besök. Efter en kvart hade jag bestämt mig och tisdagen veckan därpå var jag opererad.

Nu 21 veckor efter mitt besök på landstinget har det avancerats till ett brev. Eftersom jag nu redan opererat mig så slutar skandalresan på 20 års väntetid inom landstinget. Detta kanske är extremt då jag har hört att många får tider efter kortare tid, men ändå.. man kan ju undra hur det kan ta så här lång tid.

Nåja.. Här kommer bilder:


RSS 2.0