Min mage är med på www.alltombarn.se

Alla magar får finnas, även de opererade!!

Idag finns en liten artikel om min mage på Allt om barn. Lite skoj!
http://www.alltombarn.se/foraldraliv/shape-of-a-mother-1.5962/min-mage-fore-och-efter-bukplastiken-1.20175

Jag tänker på min mage VARJE dag, MÅNGA gånger om dagen... det är det bästa jag gjort förutom att föda min 3 underbara barn, såklart!

/e

Svar till Paulina: Om Akademikliniken

Hej! Alltid lika underbart när ni hittar hit och känner att ni hittar info som ni söker! Det är mitt mål med den här bloggen.

I ett inlägg tidigare har jag skrivit om en sida man kan besöka och få lite info om kliniker i Sverige. Se om du kan hitta mer där. Annars bara skriv in " Akademikliniken bukplastik "i googles sökruta så får du säkert upp träffar på det.

Här kommer länken:

http://pyret66.blogg.se/2007/may/svar-till-l-hur-vet-man-om-en-klinikkirurg-ar-bra.html#comment


Lycka till!
/e

Svar till Vaishali: Hur länge är det svullet

Hmm.. jag sitter och funderar för nu börjar minnet tryta så här 1,5 år senare men det tog ett par månader innan det inte var svullet längre.. 5 månader skulle jag tro.. men det går ju sakta så det bästa man ser det på är väl foton eller att mäta sig kanske? Och det kändes verkligen som att man hade sammandragning som när man var gravid..

Jag tror det är ganska bra att skriva lite anteckningar dagligen, så märker man förändringen bättre. Det är svårt att komma ihåg allt i huvudet. Men det blir bättre, men det tar tid!

Och som min mamma sa: det kan i alla fall inte bli värre än det var innan. Och det hade hon alldeles rätt i!

Kämpa på! Det kommer bli finfint!

/e

RSS 2.0