Snart 6 månader sen min bröstförminskning

Tiden går grymt fort faktiskt..

Jag hade ju tänkt lägga in nytagna bilder här på 6månadersdagen. Men min mobil (inkl kamera) är på lagning så det får bli lite försening med dessa bilderna.

Annars flyter livet på väldigt obehindrat. Jag har fortfarande bara en bh, har inte fått tummarna loss och handlat på mig några fler. jag tycker alla verkar var med en massa kuddar och stoppning och jag vill ju inte ha större liksom, så det är faktiskt svårt att hitta bara helt vanliga men ändå lite snygga bh.

Jag tränar och stormtrivs med att slippa hasa runt på tunga bröst som både var i vägen och som gjorde ont. På det hela taget tänker jag inte att jag har opererat mig förrän jag ser mig i spegeln. Ärren är fortfarande väldigt röda och jag har inte tejpat sista månaden som man egentligen ska. Det kliar plus att jag tränar en hel del vilket gör det snabbt kliar ännu mer, för att man blir varm och svettig. Men - jag tejpade helt i 4 månader och till och från därefter så jag tycker jag är nöjd. Men man SKA tejpa i 6 månader för att ärren ska bli så platta som möjligt. Det är därför man gör det.

Jag har fått bilder av kirurgen Johan från både min bukplastik och bröstförminskningen. Det är bilder tagna direkt före och ca 4 månader efter (om jag minns rätt) Jag ska redigera dessa bilderna lite, göra alla i samma ton så kommer jag lägga upp dem här.

RSS 2.0